Valmiita tuokioita

Tänne kerätään valmiita tulostettavia tuokiomalleja eri aiheista (koulunkäynti, koti ja perhe, harrastukset, käsityöt, ystävät, vapaa-ajan vietto, musiikki, kirjallisuus, puutarhanhoito, eläimet, ruuanlaitto, leivonta, matkailu, kirjeenvaihto, teatteri ja elokuvat, kauneudenhoito, teknologia…).

Voit lähettää ideoita, toivomuksia ja hyväksi todettuja malleja ruudun alanurkasta löytyvän Ota yhteyttä -linkin kautta.

Valmiita tuokioita löytyy myös kirjoista, jotka on esitelty Muistelun materiaalit ja välineet -osiossa sekä Kirjallisuuslaatikon painettujen ja digitaalisten kirjojen joukossa.

Anttilan kuvastot 1960-80-luvuilta tarjoavat monipuolisen kuvakavalkadin suomalaisten arkielämästä, muodista ja kiinnostuksen kohteista. Vahvikkeen kuvapankissa on 33 kuvaa tästä aiheesta. Tulosta kuvien tekstit (15 sivua).

Lapsuuteen ja äitiyteen liittyviin keskusteluihin löytyy mielenkiintoisia faktoja kirjasta:
Ahmala, Carita; Lauronen, Nina & Ukkonen, Minna (2014): Kiertokorista äitiyspakkaukseen – poimintoja äitiyspakkauksen historiasta ja nykypäivästä. Opinnäytetyö Metropolia Ammattikorkeakoulun Terveydenhoitajan tutkinnossa.